Vacatures

SSM-Vacatures-voorpaginaHet Sliedrechts Museum vernieuwt en zoekt nieuwe vrijwilligers

Het is u wellicht niet ontgaan; achter het museum wordt een deel aangebouwd.
En niet alleen van buiten verandert het museum, ook in het reeds bestaande deel wordt er van alles vernieuwd.
Zo zal in de oude tijdelijke expositieruimte de Tijdlijn van Sliedrecht worden weergegeven in een eigentijds jasje, wordt de Raadzaal in oude luister herstelt en zal op termijn ook het oudste deel van het museum gemoderniseerd worden.

Dit alles is en wordt gerealiseerd door een groep betrokken vrijwilligers.
Omdat we als Stichting Sliedrechts Museum nog veel meer plannen willen realiseren zoeken we nieuwe vrijwilligers om hier aan mee te werken.

We zoeken vrijwilligers die op regelmatige basis beschikbaar zijn, bijvoorbeeld als suppoost of om te helpen met klein onderhoud in en om de gebouwen en iemand voor de P.R.

Daarnaast zoeken we ook mensen die het leuk vinden om in schoolvakanties kinder,- en jeugdactiviteiten te organiseren en te begeleiden, die kunnen helpen bij multimediaprojecten, groepen willen ontvangen en rondleiden of bijvoorbeeld helpen bij het inrichten van tijdelijke exposities.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op of kom naar de inloopochtend voor nieuwe vrijwilligers op zaterdag 6 oktober van 10.00 uur tot 11.30 uur