Onze vrijwilligers

De Stichting Sliedrechts Museum heeft geen betaald personeel. Dit betekent dat het museum in stand gehouden wordt door een enthousiaste groep van ongeveer twintig vrijwillige medewerkers, die veel tijd en toewijding aan het museum besteden. Door het volgen van cursussen op museaal gebied is er veel deskundigheid ontwikkeld.

Op vrijwillige bijdrage

De werkzaamheden van de vrijwilligers zijn dan ook zichtbaar. Zij zorgen voor de openstelling van het museum op elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag. Met veel verve worden de bezoekers rondgeleid. De vrijwilligers zijn trots op "hun" museum.
In het Sliedrechts Museum worden alle voorwerpen uit de collectie geregistreerd. Hiervoor zijn opleidingen gevolgd. Het registreren geschiedt volgens vastgestelde procedures en dit wordt secuur uitgevoerd. Voorwerpen worden gefotografeerd, van een notitie voorzien en ingevoerd in een hiervoor ontworpen computerprogramma.

Zet je in

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom in het museum. Neem eens contact op via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Onze vrienden

sliedrecht