Kom kunst kijken!
Janneke schilderij

Op zaterdag 29 juni a.s. start de tweede kunstexpositie van dit jaar.
Ook zo genoten van de vorige expositie? Velen hebben de werken van de drie exposerende kunstenaars bewonderd. En we stoppen er nog niet mee. Kunstliefhebbers komen dit jaar weer goed aan hun trekken. Nu te zien:

Auke Kraaijeveld komt uit Sliedrecht en is een geweldige tekenaar. En dat is geen wonder, want hij komt uit een artistieke familie met veel teken- en schildertalent. Zijn broer Ton heeft al eerder in het museum geëxposeerd. Auke maakt tekeningen van momenten die op zijn weg komen. Dat resulteert in prachtige werken.

Janneke Gort, ook van oorsprong een Sliedrechtse. Ze woont nu in Giessenburg en schildert sinds 2006 om haar fantasie uit te beelden in kleurrijke abstracte werken.

Coby de Boon woonde lang in Sliedrecht, momenteel in Papendrecht. Zij oefent al jaren haar hobby uit in het werken met keramiek. Daarin begeleidt ze ook mensen in het Keramiek Atelier, dat ooit begon in het pandje tegenover De Schalm. Haar bijzondere beelden zijn zeer de moeite waard.

En tenslotte Arianne Moerman uit Kinderdijk, beeldhouwster en schilder. Zij werkt met marmer en volgde daarvoor workshops o.a. in Italië. Ook maakt zij beelden in was die later in brons gegoten worden en tekent en schildert ze. In 2019 was een van haar werken te zien in het Rijksmuseum. Zij was geselecteerd uit de inzendingen voor de tentoonstelling ‘Lang Leve Rembrandt!’.

Benieuwd? Kom eens langs!

Deel deze expositie:

Janneke schilderij

Kom kunst kijken!

tijdelijke expositie

Op zaterdag 29 juni a.s. start de tweede kunstexpositie van dit jaar

bekijk expositie
Img064 Rust in een kanokreek, Adri Stam

Zaterdag, 4 mei a.s. de eerste van drie kunstexposities.

tijdelijke expositie

Het Sliedrechts Museum heeft ook dit jaar weer drie kunstexposities gepland. Diverse kunstenaars  laten dan hun veelzijdig werk zien. De eerste kunstexpositie loopt van 4 mei t/m 22 juni 2024.

bekijk expositie

het winkeltje van Boer

doorlopende expositie

In vroegere tijden was dit winkeltje tegenover het huidige baggermuseum gevestigd.

bekijk expositie