Vormgever en fotograaf Leo Lanser exposeert in het Sliedrechts Museum
Poster A5 Expositie Leo Lanser

Het Sliedrechts Museum kondigt met trots de komende expositie aan van fotograaf en vormgever Leo Lanser. Vanaf woensdag 27 maart tot en met zaterdag 20 april is het werk van Leo Lanser te zien.

Leo Lanser heeft het grootste deel van zijn leven in Giessenburg gewoond, daar is zijn atelier gevestigd. Maar hij is geboren in Sliedrecht; daar liggen zijn roots.

Leo: ‘Mijn allereerste expositie was in de Bonkelaar in Sliedrecht en ik vind het heel mooi om als geboren Sliedrechter ook deze expositie in Sliedrecht te houden. En wat is een betere plek dan het Sliedrechts Museum’.

Leo, fotograaf, designer, schrijver en bioloog, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Zijn werk is nationaal én internationaal erkend en hij heeft daar vele prijzen voor ontvangen.

In de expositie zijn onder andere kunstzinnige landschapsfoto’s, Power of Nature beelden, foto’s van het Koninklijk Huis, politici en Bekende Nederlanders te zien. Ook schilderijen en door hem ontworpen Awards maken deel uit van de expositie.

Janneke schilderij

Kom kunst kijken!

Op zaterdag 29 juni a.s. start de tweede kunstexpositie van dit jaar

Img064 Rust in een kanokreek, Adri Stam

Zaterdag, 4 mei a.s. de eerste van drie kunstexposities.

Het Sliedrechts Museum heeft ook dit jaar weer drie kunstexposities gepland. Diverse kunstenaars  laten dan hun veelzijdig werk zien. De eerste kunstexpositie loopt van 4 mei t/m 22 juni 2024.

het winkeltje van Boer

doorlopende expositie

In vroegere tijden was dit winkeltje tegenover het huidige baggermuseum gevestigd.