Vormgever en fotograaf Leo Lanser exposeert in het Sliedrechts Museum
Poster A5 Expositie Leo Lanser

Het Sliedrechts Museum kondigt met trots de komende expositie aan van fotograaf en vormgever Leo Lanser. Vanaf woensdag 27 maart tot en met zaterdag 20 april is het werk van Leo Lanser te zien.

Leo Lanser heeft het grootste deel van zijn leven in Giessenburg gewoond, daar is zijn atelier gevestigd. Maar hij is geboren in Sliedrecht; daar liggen zijn roots.

Leo: ‘Mijn allereerste expositie was in de Bonkelaar in Sliedrecht en ik vind het heel mooi om als geboren Sliedrechter ook deze expositie in Sliedrecht te houden. En wat is een betere plek dan het Sliedrechts Museum’.

Leo, fotograaf, designer, schrijver en bioloog, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Zijn werk is nationaal én internationaal erkend en hij heeft daar vele prijzen voor ontvangen.

In de expositie zijn onder andere kunstzinnige landschapsfoto’s, Power of Nature beelden, foto’s van het Koninklijk Huis, politici en Bekende Nederlanders te zien. Ook schilderijen en door hem ontworpen Awards maken deel uit van de expositie.

Poster A5 Expositie Leo Lanser

Vormgever en fotograaf Leo Lanser exposeert in het Sliedrechts Museum

het winkeltje van Boer

doorlopende expositie

In vroegere tijden was dit winkeltje tegenover het huidige baggermuseum gevestigd.

de schoolklas van weleer

doorlopende expositie

Bezoekers van rond de zestig zullen zich zo’n klas nog wel herinneren. Het zwarte schoolbord met de krijtjes. Wat kon dat...