Bijzondere puddingvormen
Foto vitrine puddingvormen

In het Sliedrechts Museum is een verzameling unieke puddingvormen te zien. In de vitrine in de raadzaal van het museum is de unieke verzameling van vrijwilliger Janny Teeuw-van der Plas opgesteld.

Janny is een gepassioneerd verzamelaar van vele objecten en laat deze graag aan het publiek zien. Zij vertelt: ‘Van de vele vormen kunnen prachtige puddingen worden gemaakt. Doordat de vormen nog onbeschadigd zijn, komen ze er altijd mooi uit en vormt het een pronkstuk bijvoorbeeld na een kerstdiner’.

Voor de liefhebbers een mooie verzameling om te komen bekijken!

Deel dit bericht:

Leo Lanser

Vormgever en fotograaf Leo Lanser exposeert in het Sliedrechts Museum

16-03-2024

Het Sliedrechts Museum kondigt met trots de komende expositie aan van fotograaf en vormgever Leo Lanser. Vanaf woensdag 27 maart tot en met zaterdag 20 april is het werk van Leo Lanser te zien.

lees meer
Foto Jan Koopmans

Bijzondere lezing Ad den Besten over verzetsstrijder Jan Koopmans in Sliedrechts Museum

10-04-2024

Op zaterdag 20 april en op donderdag 2 mei organiseert het Sliedrecht Museum een bijzondere lezing, waarin Ad den Besten het leven van verzetsheld Jan Koopmans zal belichten. Koopmans is geboren in Sliedrecht en heeft een indrukwekkende geschiedenis achtergelaten die nog altijd relevant is.

lees meer
Bezoekers Opstapbus in Sliedrechts Museum 13 3 2024   2

Uitstapje OpStapBus Capelle a/d IJssel naar Sliedrechts Museum

14-03-2024

Woensdag 13 maart ontving het Sliedrechts Museum acht geïnteresseerde bezoekers die met de OpStapBus uit Capelle a/d IJssel een bezoekje kwamen brengen.

lees meer