Drukbezochte KUNST expositie in het Sliedrechts Museum

Het was zaterdag 16 april jl. een drukte van belang in het Sliedrechts Museum. De 2e KUNST expositie in een reeks van 5 werd geopend. Alle kunstenaars waren aanwezig, veelal vergezeld van familie en vrienden.
Deze 2e expositie toont werken van Richard van den Dool, kunstschilder, Henk  ‘t Jong, graficus, historicus en schrijver van geschiedenis. Jelle Korevaar, maker van kinetische kunst,  Ad de Jong, schilder en beeldhouwer, Bert Gort, beeldend kunstenaar en beeldhouwer en Ton Kraayeveld, beeldend kunstenaar en kunstschilder.  

 Een expositie die weer zeer de moeite waard is om te bezoeken!

Foto's: Dick van den Berg

Benieuwd? Kom eens langs!

Deel dit bericht:

Laatste KUNST-expositie in het Sliedrechts Museum

25-09-2022

Op 1 oktober start alweer de laatste in een reeks van 5 kunstexposities in het Sliedrechts Museum. Deze is te zien t/m zaterdag 5 november.

Wat is er te zien
Ook dit keer is er weer een gevarieerd aanbod van vijf kunstenaars die hun roots in Sliedrecht hebben: Dirk de Bruin, beeldhouwer, Rijna van Holland, beeldhouwer, Harm Kampen, schilder, o.a. van portretten, Antoinette Schoonderbeek, keramiste, werkt in porselein en Gert de Winter, schilder en maakt objecten.

lees meer

Expositie Sliedrechtse kunstenaars geopend

04-08-2022

Woensdag 3 augustus opende voorzitter Joost Verhoef weer een bijzondere kunstexpositie in het Sliedrechts Museum: Werken van Jan  Beuzekom, Arie de Groot, Johan Huijzer, Gerard Mijnster en Maarten de Winter zijn te bewonderen t/m 17 september. Openingstijden: woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00 - 17.00 uur

lees meer

Sliedrechtse kunstenaars in het Sliedrechts Museum

29-07-2022

In het Sliedrechts museum exposeren vanaf woensdag 3 augustus wederom vijf kunstenaars die een band hebben met Sliedrecht of er nog wonen. De meesten zullen onder Sliedrechters bekend zijn:

lees meer