Drukbezochte KUNST expositie in het Sliedrechts Museum

Het was zaterdag 16 april jl. een drukte van belang in het Sliedrechts Museum. De 2e KUNST expositie in een reeks van 5 werd geopend. Alle kunstenaars waren aanwezig, veelal vergezeld van familie en vrienden.
Deze 2e expositie toont werken van Richard van den Dool, kunstschilder, Henk  ‘t Jong, graficus, historicus en schrijver van geschiedenis. Jelle Korevaar, maker van kinetische kunst,  Ad de Jong, schilder en beeldhouwer, Bert Gort, beeldend kunstenaar en beeldhouwer en Ton Kraayeveld, beeldend kunstenaar en kunstschilder.  

 Een expositie die weer zeer de moeite waard is om te bezoeken!

Foto's: Dick van den Berg

Benieuwd? Kom eens langs!

Deel dit bericht:

Wordt verwacht: ‘De schilders van de Biesbosch’

21-05-2022

In het Sliedrechts Museum is van 4 juni t/m 23 juli de tentoonstelling ‘De schilders van de Biesbosch’ te zien. Het toont een selectie van werken uit het gelijknamige boek dat recent is verschenen bij uitgeverij W. Books.

lees meer

Drukbezochte KUNST expositie in het Sliedrechts Museum

19-04-2022

Het was zaterdag, 16 april jl. een drukte van belang in het Sliedrechts Museum. De 2e KUNST expositie in een reeks van 5, werd geopend. Alle kunstenaars waren aanwezig, veelal vergezeld van familie en vrienden.

lees meer

Nieuwe kunstexpositie in het Sliedrechts Museum

10-04-2022

Na de grote belangstelling voor de 1e kunstexpositie in het Sliedrechts Museum, is nu de beurt aan de volgende zes kunstenaars.
Van 16 april t/m 22 mei zijn hun kunstwerken te bewonderen in het museum.

lees meer