Het Sliedrechts Museum wordt op woensdagmiddag 23 juni heropend
SSM-Gebouw

Het Sliedrechts Museum wordt heropend.

Na een aantal maanden gesloten te zijn geweest wordt het Sliedrechts Museum op woensdagmiddag 23 juni heropend. Vanaf 14.00 uur zijn bezoekers weer van harte welkom. De vrijwilligers staan klaar om u te mogen ontvangen. 

De tentoonstelling "Naar de dokter" blijft tot eind augustus staan om geïnteresseerden nog de gelegenheid te geven om langs te komen. Er was nog  vraag naar in de afgelopen periode..

Ook is er de nieuwe fototentoonstelling  "Ons kent ons" te bezoeken in de bodekamer van het museum. Het zijn foto's van passanten in de Kerkbuurt  in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Wie weet is het een feest van herkenning. Beslist de moeite waard! 

Vanzelfsprekend zal het bezoek  volgens de geldende regels op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. 

 

Deel dit bericht:

Cyriel van Dijk op bezoek bij expositie De Bonkelaar

28-11-2021

Zaterdag 20 november was de eerste directeur van de Bonkelaar, Cyriel van Dijk, op bezoek in het Sliedrechts Museum om de expositie over de Bonkelaar te bekijken.
Hij was daar samen met Piet Mostert, die hem indertijd als directeur opvolgde. 

lees meer

Anne de Vriesschool op bezoek in Sliedrechts Museum

18-11-2021

Op 18 november was groep 5 van de Anne de Vriesschool op bezoek in het Sliedrechts Museum. Zij maakten gebruik van de voucher die aan alle Sliedrechtse scholen is verstrekt, waarmee ze het museum kunnen bezoeken.

lees meer

Officiële opening expositie ‘De Bonkelaar’

30-10-2021

Op vrijdag 29 oktober jl. is in het Sliedrechts Museum de expositie ‘Bonkelaar Experience’ officieel geopend door wethouder Goverde van cultuur.
Aanleiding van de expositie was het boek over de Bonkelaar dat in september 2020 verscheen. 

lees meer