Het Sliedrechts Museum wordt op woensdagmiddag 23 juni heropend
SSM-Gebouw

Het Sliedrechts Museum wordt heropend.

Na een aantal maanden gesloten te zijn geweest wordt het Sliedrechts Museum op woensdagmiddag 23 juni heropend. Vanaf 14.00 uur zijn bezoekers weer van harte welkom. De vrijwilligers staan klaar om u te mogen ontvangen. 

De tentoonstelling "Naar de dokter" blijft tot eind augustus staan om geïnteresseerden nog de gelegenheid te geven om langs te komen. Er was nog  vraag naar in de afgelopen periode..

Ook is er de nieuwe fototentoonstelling  "Ons kent ons" te bezoeken in de bodekamer van het museum. Het zijn foto's van passanten in de Kerkbuurt  in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Wie weet is het een feest van herkenning. Beslist de moeite waard! 

Vanzelfsprekend zal het bezoek  volgens de geldende regels op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. 

 

Deel dit bericht:

Wordt verwacht: ‘De schilders van de Biesbosch’

21-05-2022

In het Sliedrechts Museum is van 4 juni t/m 23 juli de tentoonstelling ‘De schilders van de Biesbosch’ te zien. Het toont een selectie van werken uit het gelijknamige boek dat recent is verschenen bij uitgeverij W. Books.

lees meer

Drukbezochte KUNST expositie in het Sliedrechts Museum

19-04-2022

Het was zaterdag, 16 april jl. een drukte van belang in het Sliedrechts Museum. De 2e KUNST expositie in een reeks van 5, werd geopend. Alle kunstenaars waren aanwezig, veelal vergezeld van familie en vrienden.

lees meer

Nieuwe kunstexpositie in het Sliedrechts Museum

10-04-2022

Na de grote belangstelling voor de 1e kunstexpositie in het Sliedrechts Museum, is nu de beurt aan de volgende zes kunstenaars.
Van 16 april t/m 22 mei zijn hun kunstwerken te bewonderen in het museum.

lees meer