Het Sliedrechts Museum wordt op woensdagmiddag 23 juni heropend
SSM-Gebouw

Het Sliedrechts Museum wordt heropend.

Na een aantal maanden gesloten te zijn geweest wordt het Sliedrechts Museum op woensdagmiddag 23 juni heropend. Vanaf 14.00 uur zijn bezoekers weer van harte welkom. De vrijwilligers staan klaar om u te mogen ontvangen. 

De tentoonstelling "Naar de dokter" blijft tot eind augustus staan om geïnteresseerden nog de gelegenheid te geven om langs te komen. Er was nog  vraag naar in de afgelopen periode..

Ook is er de nieuwe fototentoonstelling  "Ons kent ons" te bezoeken in de bodekamer van het museum. Het zijn foto's van passanten in de Kerkbuurt  in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Wie weet is het een feest van herkenning. Beslist de moeite waard! 

Vanzelfsprekend zal het bezoek  volgens de geldende regels op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. 

 

Deel dit bericht:

Laatste KUNST-expositie in het Sliedrechts Museum

25-09-2022

Op 1 oktober start alweer de laatste in een reeks van 5 kunstexposities in het Sliedrechts Museum. Deze is te zien t/m zaterdag 5 november.

Wat is er te zien
Ook dit keer is er weer een gevarieerd aanbod van vijf kunstenaars die hun roots in Sliedrecht hebben: Dirk de Bruin, beeldhouwer, Rijna van Holland, beeldhouwer, Harm Kampen, schilder, o.a. van portretten, Antoinette Schoonderbeek, keramiste, werkt in porselein en Gert de Winter, schilder en maakt objecten.

lees meer

Expositie Sliedrechtse kunstenaars geopend

04-08-2022

Woensdag 3 augustus opende voorzitter Joost Verhoef weer een bijzondere kunstexpositie in het Sliedrechts Museum: Werken van Jan  Beuzekom, Arie de Groot, Johan Huijzer, Gerard Mijnster en Maarten de Winter zijn te bewonderen t/m 17 september. Openingstijden: woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00 - 17.00 uur

lees meer

Sliedrechtse kunstenaars in het Sliedrechts Museum

29-07-2022

In het Sliedrechts museum exposeren vanaf woensdag 3 augustus wederom vijf kunstenaars die een band hebben met Sliedrecht of er nog wonen. De meesten zullen onder Sliedrechters bekend zijn:

lees meer