Het Sliedrechts Museum wordt op woensdagmiddag 23 juni heropend
SSM-Gebouw

Het Sliedrechts Museum wordt heropend.

Na een aantal maanden gesloten te zijn geweest wordt het Sliedrechts Museum op woensdagmiddag 23 juni heropend. Vanaf 14.00 uur zijn bezoekers weer van harte welkom. De vrijwilligers staan klaar om u te mogen ontvangen. 

De tentoonstelling "Naar de dokter" blijft tot eind augustus staan om geïnteresseerden nog de gelegenheid te geven om langs te komen. Er was nog  vraag naar in de afgelopen periode..

Ook is er de nieuwe fototentoonstelling  "Ons kent ons" te bezoeken in de bodekamer van het museum. Het zijn foto's van passanten in de Kerkbuurt  in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Wie weet is het een feest van herkenning. Beslist de moeite waard! 

Vanzelfsprekend zal het bezoek  volgens de geldende regels op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. 

 

Deel dit bericht:

Veel bezoekers tijdens de Open Monumentendag

18-09-2021

Op zaterdag 11 september was het museum de hele dag geopend in verband met de Open Monumentendag.

lees meer

Bezoek het Sliedrechts Museum tijdens de Open Monumentendag zaterdag 11 september

09-09-2021

Ook tijdens de Open Monumentendag aanstaande zaterdag opent het Sliedrechts Museum haar deuren. Voor een ieder die nog nooit in het museum is geweest, is dit een mooie gelegenheid om een bezoek te brengen. 

lees meer

Sliedrechts Museum is weer open

24-06-2021

Woensdagmiddag 23 juni jl. heeft burgemeester Jan de Vries samen met voorzitter Joost Verhoef het Sliedrechts Museum heropend. Voorafgaande aan de openingshandeling hield de voorzitter ten overstaan van een groep genodigden en vrijwilligers een toespraak, gevolgd door een komische act van de bekende Sliedrechter Wout van Rees.

lees meer