Kunst in het museum

Op zaterdag 19 februari 2022 kwam een twintigtal Sliedrechtse kunstenaars in het Sliedrechts Museum bijeen om samen met betrokken vrijwilligers op de foto te gaan voor het Sliedrechts Museum.
Het was meteen de start van de eerste expositie. Van februari t/m oktober komen er in totaal vijf exposities. De exposities duren steeds 6 weken.
De eerste vijf exposerende Sliedrechtse kunstenaars zijn: Ina Hoogendoorn, Ad Kraaijeveld, Gerrit Peele, Corstiaan Rijnhout en zijn vader Marius Rijnhout.
Met hulp van enkele anderen heeft Bert Gort een fraaie expositie samengesteld die gezien mag worden. U bent van harte welkom in het museum.

Foto’s: Dick Looy

Benieuwd? Kom eens langs!

Deel dit bericht:

Wordt verwacht: ‘De schilders van de Biesbosch’

21-05-2022

In het Sliedrechts Museum is van 4 juni t/m 23 juli de tentoonstelling ‘De schilders van de Biesbosch’ te zien. Het toont een selectie van werken uit het gelijknamige boek dat recent is verschenen bij uitgeverij W. Books.

lees meer

Drukbezochte KUNST expositie in het Sliedrechts Museum

19-04-2022

Het was zaterdag, 16 april jl. een drukte van belang in het Sliedrechts Museum. De 2e KUNST expositie in een reeks van 5, werd geopend. Alle kunstenaars waren aanwezig, veelal vergezeld van familie en vrienden.

lees meer

Nieuwe kunstexpositie in het Sliedrechts Museum

10-04-2022

Na de grote belangstelling voor de 1e kunstexpositie in het Sliedrechts Museum, is nu de beurt aan de volgende zes kunstenaars.
Van 16 april t/m 22 mei zijn hun kunstwerken te bewonderen in het museum.

lees meer