Sliedrechts Museum
is weer open

Woensdagmiddag 23 juni jl. heeft burgemeester Jan de Vries samen met voorzitter Joost Verhoef het Sliedrechts Museum heropend. Voorafgaande aan de openingshandeling hield de voorzitter ten overstaan van een groep genodigden en vrijwilligers een toespraak, gevolgd door een komische act van de bekende Sliedrechter Wout van Rees.

Voor burgemeester Jan de Vries en meegekomen wethouder  Ed Goverde was een kort programma samengesteld. Allereerst werd er gekeken naar een introductiefilmpje over de lopende tentoonstelling ‘Naar de dokter’. Daarna was er tijd gereserveerd om met de aanwezige vrijwilligers in gesprek  te gaan over diverse werkzaamheden in het museum.

De voorzitter trakteerde de burgemeester met enkele toepasselijke cadeaus. De burgemeester sprak tenslotte zijn waardering uit voor het fraaie museum en complimenteerde de vrijwilligers. Hij beloofde deze zomer zeker privé nog een keertje terug te komen om meer tijd te hebben voor het bezoek. Hij draagt het museum een warm hart toe.

Deel dit bericht:

Demonstratie 3D printen in het Sliedrechts Museum

12-10-2021

Zaterdag 23 oktober is Arjan Peters in het Sliedrechts Museum om een demonstratie 3D printen te geven. Arjan is al meer dan 10 jaar bezig met 3D tekenen en ontwerpen en enkele jaren geleden heeft hij een 3D printer aangeschaft om zijn ontwerpen tastbaar te maken.

lees meer

Winnaar bekend

12-10-2021

Van alle bezoekers die tijdens de expositie over de Dokters van Toen meegedaan hebben met de prijsvraag, is mevrouw Van Vliet als winnaar uit de bus gekomen. In de apothekerspot zaten 244 witte knopen. Zij zat er met 224 het dichtst bij.

lees meer

Pinnen in het museum

5-10-2021

Het museum beschikt sinds kort over een pinautomaat.
Een noodzakelijke voorziening in deze tijd. 
Dus geen hindernissen meer voor een spontaan bezoek aan ons mooie museum!

lees meer