Sliedrechts Museum
is weer open

Woensdagmiddag 23 juni jl. heeft burgemeester Jan de Vries samen met voorzitter Joost Verhoef het Sliedrechts Museum heropend. Voorafgaande aan de openingshandeling hield de voorzitter ten overstaan van een groep genodigden en vrijwilligers een toespraak, gevolgd door een komische act van de bekende Sliedrechter Wout van Rees.

Voor burgemeester Jan de Vries en meegekomen wethouder  Ed Goverde was een kort programma samengesteld. Allereerst werd er gekeken naar een introductiefilmpje over de lopende tentoonstelling ‘Naar de dokter’. Daarna was er tijd gereserveerd om met de aanwezige vrijwilligers in gesprek  te gaan over diverse werkzaamheden in het museum.

De voorzitter trakteerde de burgemeester met enkele toepasselijke cadeaus. De burgemeester sprak tenslotte zijn waardering uit voor het fraaie museum en complimenteerde de vrijwilligers. Hij beloofde deze zomer zeker privé nog een keertje terug te komen om meer tijd te hebben voor het bezoek. Hij draagt het museum een warm hart toe.

Deel dit bericht:

Nu in het museum: ‘De schilders van de Biesbosch’

12-06-2022

Op 4 juni jl. is de expositie ‘De schilders van de Biesbosch’ geopend In het Sliedrechts Museum. Het toont een selectie van schilderijen uit het gelijknamige boek dat recent is verschenen bij uitgeverij WBooks.

lees meer

Drukbezochte KUNST expositie in het Sliedrechts Museum

19-04-2022

Het was zaterdag, 16 april jl. een drukte van belang in het Sliedrechts Museum. De 2e KUNST expositie in een reeks van 5, werd geopend. Alle kunstenaars waren aanwezig, veelal vergezeld van familie en vrienden.

lees meer

Nieuwe kunstexpositie in het Sliedrechts Museum

10-04-2022

Na de grote belangstelling voor de 1e kunstexpositie in het Sliedrechts Museum, is nu de beurt aan de volgende zes kunstenaars.
Van 16 april t/m 22 mei zijn hun kunstwerken te bewonderen in het museum.

lees meer