Sliedrechts Museum
is weer open

Woensdagmiddag 23 juni jl. heeft burgemeester Jan de Vries samen met voorzitter Joost Verhoef het Sliedrechts Museum heropend. Voorafgaande aan de openingshandeling hield de voorzitter ten overstaan van een groep genodigden en vrijwilligers een toespraak, gevolgd door een komische act van de bekende Sliedrechter Wout van Rees.

Voor burgemeester Jan de Vries en meegekomen wethouder  Ed Goverde was een kort programma samengesteld. Allereerst werd er gekeken naar een introductiefilmpje over de lopende tentoonstelling ‘Naar de dokter’. Daarna was er tijd gereserveerd om met de aanwezige vrijwilligers in gesprek  te gaan over diverse werkzaamheden in het museum.

De voorzitter trakteerde de burgemeester met enkele toepasselijke cadeaus. De burgemeester sprak tenslotte zijn waardering uit voor het fraaie museum en complimenteerde de vrijwilligers. Hij beloofde deze zomer zeker privé nog een keertje terug te komen om meer tijd te hebben voor het bezoek. Hij draagt het museum een warm hart toe.

Deel dit bericht:

Interactief bezoek aan het Sliedrechts Museum

2-12-2021

Woensdag 1 december is buurtwerker Yannick Hurkmans voor het project Ontmoetingen Online op bezoek geweest in het Sliedrechts Museum. Dit project is opgestart door de welzijnsorganisatie Servanda Sociaal Werk. 

lees meer

Cyriel van Dijk op bezoek bij expositie De Bonkelaar

28-11-2021

Zaterdag 20 november was de eerste directeur van de Bonkelaar, Cyriel van Dijk, op bezoek in het Sliedrechts Museum om de expositie over de Bonkelaar te bekijken.
Hij was daar samen met Piet Mostert, die hem indertijd als directeur opvolgde. 

lees meer

Anne de Vriesschool op bezoek in Sliedrechts Museum

18-11-2021

Op 18 november was groep 5 van de Anne de Vriesschool op bezoek in het Sliedrechts Museum. Zij maakten gebruik van de voucher die aan alle Sliedrechtse scholen is verstrekt, waarmee ze het museum kunnen bezoeken.

lees meer