Succesvolle middag in het Sliedrechts Museum

In samenwerking met Arjan Peters heeft het museum een demonstratiemiddag georganiseerd om te kunnen zien hoe de Sliedrechtse historische watertoren in 3-D geprint wordt. Alles volgens de juiste maatvoering.
Het werd al meteen gezellig druk. Soms moest men even wachten om een goede blik op het printen te kunnen werpen. Peter Donk van Sliedrecht24 kwam tussendoor nog langs om Arjan Peters samen met Joost Verhoef, de voorzitter van het museum, op de foto te zetten. Arjan Peters bood namelijk het museum een fraaie grote 3-D print aan. Er zijn ruim 50 bezoekers geweest. Dit werd zeer gewaardeerd.

Binnenkort te koop in het museum

Deel dit bericht:

Cyriel van Dijk op bezoek bij expositie De Bonkelaar

28-11-2021

Zaterdag 20 november was de eerste directeur van de Bonkelaar, Cyriel van Dijk, op bezoek in het Sliedrechts Museum om de expositie over de Bonkelaar te bekijken.
Hij was daar samen met Piet Mostert, die hem indertijd als directeur opvolgde. 

lees meer

Anne de Vriesschool op bezoek in Sliedrechts Museum

18-11-2021

Op 18 november was groep 5 van de Anne de Vriesschool op bezoek in het Sliedrechts Museum. Zij maakten gebruik van de voucher die aan alle Sliedrechtse scholen is verstrekt, waarmee ze het museum kunnen bezoeken.

lees meer

Officiële opening expositie ‘De Bonkelaar’

30-10-2021

Op vrijdag 29 oktober jl. is in het Sliedrechts Museum de expositie ‘Bonkelaar Experience’ officieel geopend door wethouder Goverde van cultuur.
Aanleiding van de expositie was het boek over de Bonkelaar dat in september 2020 verscheen. 

lees meer