Succesvolle middag in het Sliedrechts Museum

In samenwerking met Arjan Peters heeft het museum een demonstratiemiddag georganiseerd om te kunnen zien hoe de Sliedrechtse historische watertoren in 3-D geprint wordt. Alles volgens de juiste maatvoering.
Het werd al meteen gezellig druk. Soms moest men even wachten om een goede blik op het printen te kunnen werpen. Peter Donk van Sliedrecht24 kwam tussendoor nog langs om Arjan Peters samen met Joost Verhoef, de voorzitter van het museum, op de foto te zetten. Arjan Peters bood namelijk het museum een fraaie grote 3-D print aan. Er zijn ruim 50 bezoekers geweest. Dit werd zeer gewaardeerd.

Binnenkort te koop in het museum

Deel dit bericht:

Wordt verwacht: ‘De schilders van de Biesbosch’

21-05-2022

In het Sliedrechts Museum is van 4 juni t/m 23 juli de tentoonstelling ‘De schilders van de Biesbosch’ te zien. Het toont een selectie van werken uit het gelijknamige boek dat recent is verschenen bij uitgeverij W. Books.

lees meer

Drukbezochte KUNST expositie in het Sliedrechts Museum

19-04-2022

Het was zaterdag, 16 april jl. een drukte van belang in het Sliedrechts Museum. De 2e KUNST expositie in een reeks van 5, werd geopend. Alle kunstenaars waren aanwezig, veelal vergezeld van familie en vrienden.

lees meer

Nieuwe kunstexpositie in het Sliedrechts Museum

10-04-2022

Na de grote belangstelling voor de 1e kunstexpositie in het Sliedrechts Museum, is nu de beurt aan de volgende zes kunstenaars.
Van 16 april t/m 22 mei zijn hun kunstwerken te bewonderen in het museum.

lees meer