Uitstapje OpStapBus Capelle a/d IJssel naar Sliedrechts Museum
Bezoekers Opstapbus in Sliedrechts Museum 13 3 2024   2

Woensdag 13 maart ontving het Sliedrechts Museum acht geïnteresseerde bezoekers die met de OpStapBus uit Capelle a/d IJssel een bezoekje kwamen brengen.

De OpStapBus is gevestigd in diverse plaatsen en verzorgt uitstapjes voor ouderen die een leuke dag willen beleven. Het wordt gerund door vrijwilligers.

Acht enthousiaste mensen kwamen vrolijk het museum binnengelopen, alwaar ze werden ontvangen met koffie en een stroopwafel. Tijdens de koffie vertelde Astrid van Leeuwen, gastvrouw bij het museum, iets over de geschiedenis van de twee gebouwen van het museum. Daarna gaven Magda Huisson en Astrid een rondleiding in twee groepjes. De bezoekers waren zeer geïnteresseerd en stelden vele vragen. Met de nodige humor beleefden zij weer de tijden van weleer.

De middag vloog voorbij en na nog een kopje koffie en het aanschaffen van enkele leuke cadeautjes uit de museumshop, vertrok men goedgemutst weer naar Capelle.

Het was voor bezoekers én voor de gastvrouwen een zeer gezellige middag!

Deel dit bericht:

Foto beeld Arianne Moerman   1

Kom kunst kijken in het Sliedrechts Museum

26-05-2024

Op zaterdag 29 juni a.s. start de tweede kunstexpositie van dit jaar in het Sliedrechts Museum.
Ook zo genoten van de vorige expositie? Velen hebben de werken van de drie exposerende kunstenaars bewonderd. En we stoppen er nog niet mee. Kunstliefhebbers komen dit jaar weer goed aan hun trekken. 

lees meer
Img064 Rust in een kanokreek, Adri Stam

Zaterdag, 4 mei a.s. de eerste van drie kunstexposities.

28-04-2024

Het Sliedrechts Museum heeft ook dit jaar weer drie kunstexposities gepland. Diverse kunstenaars  laten dan hun veelzijdig werk zien. De eerste kunstexpositie loopt van 4 mei t/m 22 juni 2024.

lees meer

Club van 100

1 december 2018

Het Sliedrechts Museum is een plek waar jong en oud terecht kan om de historie van Sliedrecht en omgeving te leren kennen.

lees meer