Verborgen schatten
6748586

Ben jij de speurneus die raadsels weet op te lossen?
Kom dan naar het Sliedrechts Museum!

In de tentoonstelling over ‘100 jaar raadhuis’ liggen ‘verborgen schatten’, die jij moet zien te vinden. Dat betekent dat je goed moet zoeken natuurlijk. En als je alle ‘schatten’ gevonden hebt, kan je het raadsel oplossen! Deze expositie duurt tot 25 november 2023.

Of zoek je liever naar de geschiedenis van Sliedrecht? Ook daarvoor hebben we een speurtocht ontwikkeld. Als je die goed volgt, kom je meteen meer te weten over ons mooie dorp. De Tijdlijn van Sliedrecht is een vaste expositie in ons museum.

Neem je ouders of grootouders gezellig mee. Voor hen is er ook veel te zien in het museum. Of misschien kunnen ze samen met jou de speurtocht doen!

Het museum is geopend op de woensdag- en zaterdagmiddagen van 14.00 – 17.00 uur. Ben je jonger dan 12 jaar? Dan betaal je slechts 1 euro entreegeld. Voor iedereen ouder dan 12 jaar is het entreegeld 2 euro.

Het museum vind je aan de Kerkbuurt 99-101.

Deel dit bericht:

Leo Lanser

Vormgever en fotograaf Leo Lanser exposeert in het Sliedrechts Museum

16-03-2024

Het Sliedrechts Museum kondigt met trots de komende expositie aan van fotograaf en vormgever Leo Lanser. Vanaf woensdag 27 maart tot en met zaterdag 20 april is het werk van Leo Lanser te zien.

lees meer
Foto Jan Koopmans

Bijzondere lezing Ad den Besten over verzetsstrijder Jan Koopmans in Sliedrechts Museum

10-04-2024

Op zaterdag 20 april en op donderdag 2 mei organiseert het Sliedrecht Museum een bijzondere lezing, waarin Ad den Besten het leven van verzetsheld Jan Koopmans zal belichten. Koopmans is geboren in Sliedrecht en heeft een indrukwekkende geschiedenis achtergelaten die nog altijd relevant is.

lees meer
Bezoekers Opstapbus in Sliedrechts Museum 13 3 2024   2

Uitstapje OpStapBus Capelle a/d IJssel naar Sliedrechts Museum

14-03-2024

Woensdag 13 maart ontving het Sliedrechts Museum acht geïnteresseerde bezoekers die met de OpStapBus uit Capelle a/d IJssel een bezoekje kwamen brengen.

lees meer