Rabo Club Support 2023: Stem op het Sliedrechts Museum!
20220302 145448

Het Sliedrechts Museum doet mee aan de Rabo ClubSupport actie. Een initiatief van de Rabobank, waarbij de bank via een stemcampagne aan verenigingen etc. een financieel steuntje in de ruig geeft. Momenteel worden er plannen ontwikkeld om het Sliedrechts Museum nog aantrekkelijker te maken voor iedereen, met name voor de jeugd, omdat we het belangrijk vinden dat ook jongeren meer te weten komen van de geschiedenis van het dorp. Vanaf vandaag t/m 26 september 2023 kunt u uw stem weer uitbrengen.

Er zijn wel een paar spelregels:
1. U dient lid te zijn van de Rabobank. Nog geen lid? Registreer u dan gratis via de Rabo App (u moet wel een betaalrekening hebben bij de Rabobank).

2. U kunt alleen uw stem op het Sliedrechts Museum uitbrengen als uw Rabobank gevestigd is in het werkgebied van Rabo Lek en Merwede. Het werkgebied van de bank omvat de gemeenten Gorinchem, Vijfheerenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden, West Betuwe en
Sliedrecht

DOE MEE EN STEM OP ONS! Ga naar www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Deel dit bericht:

Img064 Rust in een kanokreek, Adri Stam

Zaterdag, 4 mei a.s. de eerste van drie kunstexposities.

28-04-2024

Het Sliedrechts Museum heeft ook dit jaar weer drie kunstexposities gepland. Diverse kunstenaars  laten dan hun veelzijdig werk zien. De eerste kunstexpositie loopt van 4 mei t/m 22 juni 2024.

lees meer

Club van 100

1 december 2018

Het Sliedrechts Museum is een plek waar jong en oud terecht kan om de historie van Sliedrecht en omgeving te leren kennen.

lees meer

Op bezoek in het Sliedrechts Museum

aanmelden

Met het thema "uit grootmoeders tijd" brengen de scholen een bezoek aan het Sliedrechts Museum.

lees meer